[vc_row][vc_column][vc_column_text]Svi mi, kada u nešto krećemo, volimo imati neki cilj koji će nas usmjeravati i izazivati kada poželimo odustati.

Upravo zato, mi smo ga postavili za tebe – GRAWE NOĆNI MARATON. Ne, ne moraš istrčati 42 km, osim ako baš sam to želiš, jer imamo čak 5 različitih disciplina – od najmanje utrke, tzv. Desetinke (1/10 maratona) na 4,2 km namijenjene upravo onima koji su tek počeli, preko 10km, ½ maratona (21km), ¾ maratona (32km) pa sve do punog maratona.

Datum i mjesto održavanja: 26. kolovoza 2017., zagrebačko jezero Bundek (start/cilj) i Savski nasip

Ova utrka se, prema rezultatima nezavisne ankete provedene prošle godine, najviše dojmila trkače. Vjerujemo da je to zato što se svake godine trudimo biti još bolji i osigurati najluđi party pod Mjesecom i zvijezdama kojeg ćete otplesati – trčeći.

Imamo jednu manu (koju priznajemo): iako smo povećali broj mogućih sudionika, i dalje postoji ograničenje.

Ove godine digli smo broj za 400 trkača i sada je broj trkača ograničen na 2000 u svim disciplinama zajedno.

Vrlina: prijave su već otvorene, pa ako želiš ugrabiti svoju priliku za lov na Mjesec, odradi prvi trening – trk na prijavu.

Podsjećamo:

Prošle godine je na GRAWE noćnom maratonu trčalo 1600 trkača koji su nošenjem svjetlećih narukvica, kao simbol svjetla u mraku, dodatno iskazali podršku djeci oboljeloj od šećerne bolesti, a za koju su već prethodno, kroz izazov PoKRENI – pokloni svoje kilometre sakupili 130.000 km i time osigurali donaciju od 50.000 kuna Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga za aktivnosti koje provode s djecom oboljelom od šećerne bolesti.

[/vc_column_text][la_btn title=”PRIJAVI SE NA GRAWE NOĆNI MARATON” color=”primary” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fregistration.mylaps.com%2Fgrawe-nocni-maraton%2F||target:%20_blank|” el_class=”extrabigbutton”][vc_empty_space][vc_column_text]Želim biti u tijeku s informacijama o inicijativi, prikupljanju kilometara i utrci!

Prati nas na službenim stranicama:

  • Facebook: https://www.facebook.com/PoKRENIbyGRAWE/
  • Instagram: https://www.instagram.com/pokrenibygrawe/
  • Web: www.pokreni.hr

Pridruži nam se u Endomondo izazovu i pomozi u prikupljanju kilometara trkačima diljem svijeta za djecu rođenu sa srčanim greškama:

Čitaj više o utrci:

Facebook: https://www.facebook.com/events/143878239483563/

Web: http://www.sljeme.run/grawe-nocni-maraton/

 

A ako imaš prijedlog teme o kojoj bi volio čitati ili imaš neko pitanje piši nam na info@grawe.hr.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]