Nakon splitske pobjednice Ane Popović, izazov #PoKRENIkolege dobio je novog pobjednika! Riječ je o Vjeranu Tuhtanu, zaposleniku riječke tvrtke Coadria i kapetanu trkačkog tima. Zajedničke visinske pripreme za B2B RUN u Rijeci, kako se sam Vjeran izrazio, bile su dovoljan mamac za brojne «lajkove» te su trkačkom timu Coadrie osigurali prvu nagradu – motivaciju i zagrijavanje na poslovnoj utrci B2B RUN u Rijeci uz triatlonca i najuspješnijeg hrvatskog Ironmana Dejana Patrčevića, aktualnog pobjednika hrvatske utrke Wings for Life.

Rijeka - Coadria

Kvalitetu i snagu Dejanove motivacije dokazali su upravo splitski pobjednici izazova #PoKRENIkolege, zaposlenici Adriagatea, koji su uvjerljivo kao momčad slavili u kategoriji srednjih tvrtki, a njihove zaposlenice osvojile sve tri medalje u pojedinačnoj konkurenciji srednjih tvrtki.

Uvjereni smo kako će Dejan svojim motivacijskom govorom i bodrenjem uspjeti izvući najbolje i iz zaposlenika Coadrie, koje će u sklopu nagrade posjetiti, održati im motivacijsko predavanje te ih bodriti za vrijeme B2B RUN utrke u Rijeci. Osim motivacije i druženja s Dejanom, Vjeran je svome trkačkom timu osigurao i 10 individualiziranih majica za trčanje koje poklanja osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska. Tako to radi pravi kapetan 🙂

Inače, tvrtka Coadria se bavi logističkom pomoći i konzultiranjem poduzeća oko širenja poslovanja te otvaranja offshore poslovnih centara.

Kapetanu Vjeranu još jednom čestitamo, a vas ostale pozivamo da se priključite #PoKRENIkolege izazovu i prijavite svoju tvrtku na jednu od dvije preostale B2B RUN utrke u Osijeku i Zagrebu. Kao što vidite, očekuju vas odlične nagrade i još bolja atmosfera!

Rok prijave za utrku u Osijeku je 13.06., dok izazov #PoKRENIkolege traje do 20.06.
Rok prijave za utrku u Zagrebu je 29.08., dok izazov #PoKRENIkolege traje do 05.09.

Više o izazovu možete pronaći na www.b2brun.hr, www.pokreni.hr i FB PoKRENIbyGRAWE!