Trčanje je univerzalan sport, koji ne posjeduje jezične ili kulturne barijere, te nas može odvesti do najudaljenijeg kutka zemlje. No, nama nije misija odvesti vas na udaljena, nepristupačna i zanosna mjesta već na ona mjesta gdje svi vole doći i trčati.

Berlinski maraton

Ako vam je cilj poboljšati vlastiti rekord ili izboriti Olimpijske igre kao što je to učinila naša Lisa Nemec, možda je krajnji čas da počnete trčati maraton u Berlinu. U glavnom gradu Njemačke danas se trče najbrži maratoni, a ravne ceste su savršen epicentar za bacanje pogleda na prekrasne berlinske kulise.

New York City maraton

Možda i najtraženijih i najpopularnijih 42,195 km na svijetu. Ovaj maraton svake godine privlači više od 50,000 natjecatelja koji imaju čast juriti svoje snove kroz svih pet četvrti Velike Jabuke.

Bostonski maraton

Ako postoji maraton koji utjelovljuje snagu, izdržljivost, želju i nadu trkača i stanovnika grada onda je to svakako ponedjeljak namijenjen za maraton u Bostonu. Zaboravite na čajanku, već se pripremite i prijavite na najstariji natjecateljski svjetski maraton, koji svake godine privuče hrpu navijača pred kojima je prava čast dokazivati i pokazivati pravu formu.

Londonski maraton

Nakon 32 godine postojanja, London se probio na sam vrh svjetske liste zamamnih maratona. Za istinu, uz Temzu, Big Bena i Buckhinghamsku palaču ovaj maraton nikad nije niti imao šanse za doživljavanje drugačije sudbine.