[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Skupili smo 100.000 kilometara i ostvarili donaciju od 50.000 kn za udrugu Veliko srce malom srcu, ali izazov ovdje ne staje!

Izazov “PoKRENI – pokloni svoje kilometre 2017.” primjer je kako trčanjem možeš pomoći nekome tko tu pomoć silno treba.

2015. godine je to bila udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima “Krijesnica”. Prošle godine smo zajedno trčali za Hrvatski savez dijabetičkih udruga za djecu oboljelu od šećerne bolesti. Ove godine svaki prikupljeni kilometar čini razliku za djecu s prirođenim srčanim grješkama i udrugu “Veliko srce malom srcu”.

Zajedničkim tempom i trudom, kilometre smo skupili u nepuna dva mjeseca trajanja izazova, ali utrka ovdje ne staje! Cilj PoKRENI inicijative je zdrav i kvalitetan način života. Tko god uđe u taj cilj je pobjednik, bez obzira na tempo i plasman.

Kako uhvatiti GoPro kameru

Nikad nije kasno PoKRENUTI sebe ili nekog drugog. Znaš kako je teško dignuti se s kauča. Cimni frendicu da ti pravi društvo na nasipu. Žicaj brata da navuče tenisice, nije dobro da sjedi za kompom cijeli dan. Kolega bi nakon posla na pivo? Objasni mu da pivo super rehidrira i nakon trkačkog treninga.

Za dodatnu motivaciju ćemo se pobrinuti i nagraditi nekoga tko se PoKRENUO genijalnom GoPro HERO5 Black kamerom.

Kako sudjelovati u natječaju:

  1. Na svom Facebook i/iliInstagram profilu objavi “trkački selfie” ili bilo koju fotografiju na kojoj trčiš, hvataš zrak nakon proslaska kroz cilj, solo ili s društvom. Znači, tražimo foto dokaz tvoje trkačke aktivnosti!
  2. Fotografiju označi hashtagovima #poklonisvojekilometre i #AdriaticHERO

Napomena: Da bi fotografija bila vidljiva, tvoj Facebook i/ili Instagram profil mora biti javan.

Natječaj traje od 7. lipnja do 27. kolovoza 2017. Stigneš se još uključiti i u GRAWE noćni maraton!

Sretna dobitnica ili dobitnik GoPro HERO 5 Black kamere bit će proglašen najkasnije do 1. rujna 2017. na web stranici pokreni.hr

Ostale detalje pročitaj u pravilima nagradnog natječaja.

EDIT: Prema odluci žirija, dobitnik GoPro HERO 5 Black kamere je Mateo Cakarun. Čestitamo![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]