Trčite već neko vrijeme, završili ste par utrka na 5 ili 10 kilometara i smatrate da je došlo pravo vrijeme da postanete pravi trkač? E, u tom slučaju došlo je vrijeme kada biste trebali pristupiti treningu malo drugačije…

Ako mislite da trebate neke smjernice kako biste postigli svoje trkačke ciljeve – odlično, na pravom ste mjestu! Iako bi vam u tom slučaju najbolja odluka bilo priključivanje nekom od atletskih klubova ili škola za trčanje, postoji i alternativa za sve one koji svoj hobi žele zadržati samo za sebe.

Razni portali nude pregršt zanimljivih programa za trčanje, pa ako tražite nekog „prijatelja za trčanje“ koji vam se neće smijati, biti bolji, tjerati vas van po hladnom vremenu ili kada vi to ne želite, možda su takve virtualne opcije upravo idealno rješenje. Brojne svjetske stranice kao što su Runner’s world, Runkeeper, Jenny Hadfield, Nike+ Run Club, Strava, My asics, MapMyRun i mnoge druge nude nam fantastične programe, koje samim vizualnim izgledom privlače trkače da ih isprobaju.

Naravno postoje i brojne hrvatske stranice s fantastičnim programima, no o njima ćemo nešto više reći drugi puta. 🙂