Prije nego se potpuno opustite i krenete put zasluženog godišnjeg odmora, pričekajte koju minutu da vas brifiramo s novostima vezanim uz ovogodišnji GRAWE Noćni Maraton i akcijom koju smo pokrenuli kako bi i ove godine skupili trkačke kilometre u jednu lijepu i korisnu svrhu.

Vjerojatno se sjećate da smo prošle godine putem Endomondo izazova skupljali kilometre za udrugu Krijesnica, te nam je bio cilj prikupiti 50.000 kilometara, koje bi zatim GRAWE pretvorio u kune i tako donirao udruzi novčani iznos od 25.000 kn. Akcija je više nego uspjela i vi ste svojim angažmanom i treninzima uspjeli doći do te cifre čak mjesec dana prije zacrtanog roka odnosno GRAWE Noćnog Maratona 🙂

Ove godine ponavljamo priču, s time da je donacija namijenjena Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga (HSDU), odnosno djeci oboljeloj od šećerne bolesti.

Što vi trebate učiniti da bi sudjelovali u ovoj lijepoj akciji?

Jednostavno – prihvatite naš Endomondo izazov koji možete pronaći ovdje:

https://www.endomondo.com/challenges/28621882

i automatski će svi vaši kilometri koje bilježite u Endomondo aplikaciji biti pripisani ovogodišnjem izazovu.

Ne sumnjamo da ćete se i ove godine iskazati i time omogućiti ispunjenje ovog izazova, kako bi u toku GRAWE Noćnog Maratona mogli predstavnicima udruge uručiti ovu vrijednu donaciju koja će, sigurni smo, biti dobro iskorištena u svrhu podizanju svijesti o ranom otkrivanju i prevenciji šećerne bolesti među najmlađom populacijom.

Više o PoKRENI akciji, ovom izazovu i svemu vezanom uz naše aktivnosti možete saznati na ovoj stranici.