Projekti

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][la_heading title=”Zašto trčanje?”][/la_heading][vc_column_text]Zato što je trčanje najjednostavnija aktivnost, koja ne zahtjeva velika financijska ulaganja u opremu, članarinu niti posebna izdvajanja za osobnog trenera.

Ne veže te za određeno mjesto i vrijeme, poput odlaska u teretanu niti te vodi kroz predefiniran program namijenjen svima, bez obzira na kondicijsku spremu i mogućnosti kao što je to na drugim grupnim treninzima.

Trčanje se prilagođava baš tebi, odnosno ti biraš – vrijeme, mjesto, brzinu, dužinu pa čak i partnera.

Osim toga, znanstveno je dokazano da trčanjem postižeš ravnotežu između duha i tijela, izbacuješ negativnu energiju, podižeš budnost i kondiciju, a pritom trčanje ima čitav niz benefita za tvoje zdravlje.

Na primjer, jesi li znao da ako vježbaš 20ak minuta dnevno, u prosjeku imaš 14% manje rizika od srčanih bolesti od onih koji ne vježbaju?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”3578″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3462″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][la_heading title=”Prihvati izazov”][/la_heading][vc_column_text]Ukoliko si već trkač, znaš što ti je činiti – svojom dobrom voljom, pozitivnom energijom i motivacijskim pristupom poKRENI barem jednu osobu iz svoje okoline. Sreća koju preneseš vratit će ti se duplo.

Međutim, ako si ne trkač i ne znaš odakle bih krenuo, predlažemo da nas pratiš na našim društvenim mrežama Facebooku i Instagramu jer ti tamo donosimo čitav niz korisnih savjeta, članaka, informacija, a posebnu pažnju posvećujemo i održavanju tvoje motivacije kako bismo bili ti najbolji PoKRETAČ na putu do ostvarenja tvog cilja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]