Ani trčanje nije uvijek bio prvi izbor. Što ju je motiviralo da se PoKRENE i kako je naučila postavljati realne ciljeve (i disati), pročitajte u članku.

PoKRENUTI sam se odlučila na prošlogodišnjem GRAWE noćnom maratonu. Dok sam gledala lica trkača koji su završili utrku, postavila sam si prvi cilj – ni više ni manje nego polumaraton!

Motivira me napredak koji uočavam na svakom treningu i svakoj utrci, ali najviše od svega prekrasni ljudi koje sam upoznala i činjenica da sam dio jedne posebne i pozitivne zajednice.

Jako me vesele treninzi, disciplina koju sam stekla i novo društvo, ali još uvijek muku mučim s disanjem kod bržeg tempa. Srećom naučila sam i postavljati realnije ciljeve.

ana-topolovac-clanak

Ana s kolegama iz trkačkog tima – Zoranom, Tomislavom i Tvrtkom

Trčanje je moj ispušni ventil, neopisivo zadovoljstvo i nešto što sam tolike godine odbijala raditi, ali me na kraju ipak natjeralo da se zaljubim u skupljanje kilometara.

Svima koji nemaju opravdani razlog želim poručiti da navuku svoje tenisice (za trčanje) i krenu otkrivati jedan potpuno novi svijet. Otkrit ćete nevjerojatne stvari o sebi i nećete požaliti! Uostalom, ako imate potporu kolega, kao što sam ja imala potporu GRAWE RUNNING TEAMA, PoKRETANJE je puno lakše, a srećom u našem timu potpore ne nedostaje!