Daruj veliko srce malom srcu

Misliš da ovo nisu dovoljno dobri razlozi za uključivanje? A što ako ti kažemo da da se godišnje više od milijun djece u svijetu rađa s prirođenom srčanom greškom, da njih 100.000. neće doživjeti 1. rođendan, te da će ih 1000 umrijeti prije odrasle dobi i to bez da su ikada potrčali u svom životu?

Ta djeca ne mogu trčati, ali ti možeš. I pritom činiš dvostruko korisnu stvar – za sebe i zdravlje svog srca i za njih i njihovo malo srce. Kako?

Uključivanjem u Endomondo izazov PoKRENI – pokloni svoje kilometre kroz koji zajedničkim snagama skupljamo pretrčane kilometre, a koje će GRAWE, ukoliko ih prikupimo 100.000, pretvoriti u donaciju od 50.000 kn za djecu rođenu sa srčanim greškama okupljenu u udruzi Veliko srce malom srcu.

Priključi se i bilježi svaki svoj trening aplikacijom Endomondo ili nekim drugim uređajem/aplikacijom za praćenje iz koje/g ćeš po završetku prebaciti podatke u Endomondo i poklanjaj kilometre. Uključi i svoje prijatelje, poznanike, kolege i darujte veliko srce malom srcu. <3

I ne zaboravi da i ti, sudjelovanjem, možeš podizati svijest! Ukoliko na društvene mreže stavljaš postove sa svojih treninga, hashtagiraj #poklonisvojekilometre i #velikosrcemalomsrcu. Neka se glas širi i čuje što dalje!