I vi biste se željeli riješiti viška kilograma? Došli ste na pravo mjesto jer i da želite, ne možete imati bolji plan za ostati u formi od trčanja.

Kao jedna od najefikasnijih aktivnosti, trčanje je najbolji način da se „spali“ koja kalorija viška i izgubi na tjelesnoj težini.

Dugotrajna trčanja u polaganom tempu izvrsno su rješenje, međutim zbog nedostatka vremena često nismo u mogućnosti prakticirati takve vježbe na svakodnevnoj razini. U tom slučaju, fiziolozi savjetuju da pola sata slobodnog vremena izdvojite za kratke i brzinske treninge koji su idealno rješenje za uštedu vremena, ali i trošenje kalorija.

Put prema  mršavljenju nije jednostavan, jer osim održavanja treninga trčanja važno je paziti i na to što unosimo u svoje tijelo. Ne brinite, nećete morati gladovati, već samo prilagoditi način prehrane, koji će na kraju krajeva, doći sam od sebe.

Jednakim tempom kojim napredujete u trčanju, polako ćete uočiti i smanjivanje svoje aktivnost u kuhinji jer – zdrav je duh u zdravom tijelu!