Ana Popović, zaposlenica tvrtke Adriagate d.o.o. iz Splita, prva je pobjednica izazova #PoKRENIkolege. Ana je svojom fotografijom na Facebook stranici PoKRENI najbolje prikazala što je sve potrebno za podizanje timskog poslovnog duha i poticanje kolega na trčanje.

Zahvaljujući Aninom entuzijazmu i pokretačkoj energiji, zaposlenici tvrtke Adriagate osvojili su prvu nagradu – motivaciju i zagrijavanje na poslovnoj utrci B2B RUN u Splitu uz triatlonca i najuspješnijeg hrvatskog Ironmana Dejana Patrčevića, aktualnog pobjednika hrvatske utrke Wings for Life. Dejan će posjetiti tvrtku Adriagate i tamo održati motivacijski govor te svim zaposlenicima dati nekoliko savjeta za pripremu. Također, neposredno prije utrke vodit će zagrijavanje za trkače Adriagate-a, družiti se s njima te ih glasno bodriti tijekom cijele utrke. Osim ovih odličnih nagrada, Ana je svome trkačkom timu osigurala i 10 individualiziranih majica za trčanje.

Tvrtka Adriagate inače se bavi posredovanjem u prodaji smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a pobjeda u ovom izazovu velik im je poticaj da nastave pobjeđivati i na poslovnom planu.

Ani čestitamo od srca, a vas pozivamo da se priključite #PoKRENIkolege izazovu i prijavite svoju tvrtku na jednu od preostalih B2B RUN utrka u Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Kao što vidite, očekuju vas odlične nagrade i još bolja atmosfera!

Rok prijave za utrku u Rijeci je 16.05. , dok izazov #PoKRENIkolege traje do 23.05.
Rok prijave za utrku u Osijeku je 13.06., dok izazov #PoKRENIkolege traje do 20.06.
Rok prijave za utrku u Zagrebu je 29.08., dok izazov #PoKRENIkolege traje do 05.09.

Više o izazovu možete pronaći na www.b2brun.hr, www.pokreni.hr i FB PoKRENIbyGRAWE!