Nakon odličnih trkačkih predstava na B2B RUN utrkama u Splitu i Rijeci, gdje su više puta dolazili na postolje u pojedinačnim i grupnim kategorijama, Atlantic grupa, odnosno njihov trkački tim pod nazivom ART (Atlantic Running Team) osvojio je još jednu nagradu! Ovaj put nije riječ o medalji određenog sjaja, već o izazovu #PoKRENIkolege. Kapetanica tima Silvia Šimunović svojom je fotografijom na Facebooku PoKRENI by GRAWE najbolje prikazala kako izgleda motivirana ekipa željna trčanja te tako svojim kolegama osigurala prvu nagradu – motivaciju i zagrijavanje na poslovnoj utrci B2B RUN u Osijeku uz triatlonca i najuspješnijeg hrvatskog Ironmana Dejana Patrčevića, aktualnog pobjednika hrvatske utrke Wings for Life.

Dejan je svoje motivacijske vještine pokazao i dokazao kod ranijih pobjednika #PoKRENIkolege izazova – splitskog Adriagatea te riječke Coadrie, tako da smo uvjereni kako će i nešto od svog iskustva i motivacijske energije uspjeti prenijeti i na zaposlenike Atlantic grupe. Osim motivacije i druženja s Dejanom, kapetanica Silvia je svome trkačkom timu osigurala i 10 individualiziranih majica za trčanje koje poklanja osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska. Bravo kapetanice 🙂

Atlantic Grupa nije samo vodeći europski proizvođač sportske prehrane s brendom Multipower, nego i jedna od najdinamičnijih kompanija u Hrvatskoj i regiji. U svojoj sredini potiču zdrave navike i aktivnost, pa se i njihovi zaposlenici organiziraju u različite interne sportske klubove, među kojima je jedan od najaktivnijih ART klub (Atlantic Running Team).

Atlantic grupa je tvrtka koja potiče svoje zaposlenike na aktivan život, na isprobavanje različitih sportova i na bavljenje sportom radi zdravlja, uživanja, zabave i skladnijeg i potpunijeg osobnog razvoja. Na taj način direktno utječu na zadovoljstvo svojih zaposlenika te na njihovu produktivnost.

Ako vas je Silvia svojim primjerom potaknula da i vi pokrenete svoje kolege i osigurate im odlične nagrade, ostala vam je još jedna prilika. Možete se priključiti #PoKRENIkolege izazovu za B2B RUN utrku u Zagrebu. Očekuju vas zaista odlične nagrade!

Rok prijave za utrku u Zagrebu je 29.08., dok izazov #PoKRENIkolege traje do 05.09.

Više o izazovu možete pronaći na www.b2brun.hr, www.pokreni.hr i FB PoKRENIbyGRAWE!