Lucija Lovrić i Prima Solvent prikupili rekordan broj lajkova te odlično najavili B2B RUN utrku u Zagrebu.

ZAGREB – Iako je ljeto pri kraju, a obale lijepog nam Jadrana sve dalje, nemojte očajavati – uzbuđenja u Zagrebu sada tek počinju! Pred nama je B2B RUN utrka u Zagrebu, koja će ove godine na Velesajmu okupiti više od 3 000 zaposlenika javnih i privatnih tvrtki s područja Republike Hrvatske. Zagrijavanja za utrku već su u tijeku, a brojne tvrtke i njihovi zaposlenici počeli su sa zajedničkim vježbanjem. Međutim, među svima njima jedna se osoba posebno ističe – to je Lucija Lovrić i njena tvrtka Prima Solvent d.o.o. Naime, Lucija je na Facebook stranicu Pokreni stavila fotografiju svoje tvrtke i svojih kolega kako se pripremaju za utrku te prikupila rekordan broj lajkova.

Tako je Lucija svome trkačkom timu osigurala prvu nagradu – motivaciju i zagrijavanje na poslovnoj utrci B2B RUN u Zagrebu uz triatlonca i najuspješnijeg hrvatskog Ironmana Dejana Patrčevića, aktualnog pobjednika hrvatske utrke Wings for Life. Koliko je Dejan uspješan u pripremi trkača za utrku, dokazali su i zaposlenici splitskog Adriagatea, riječke Coadrie te osječki trkači Atlantic grupe. Svi su se oni penjali na postolja, bilo u pojedinačnoj konkurenciji, bilo u konkurenciji tvrtki.
Također, osim motivacije i druženja uoči utrke s Dejanom, Lucija je svojim kolegama osigurala i 10 individualiziranih majica za trčanje koje poklanja osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska. Već vidimo tko će biti zaposlenik mjeseca 🙂

Inače, tvrtka Prima Solvent d.o.o. članica je Prima Grupe, a bavi se područjem naplate potraživanja, procjene pravnih subjekata, financija i upravljanja.

Luciji još jednom čestitamo na pokazivanju pravog #PoKRENIkolege duha, a sve vas pozivamo da nas i dalje pratite. Vidimo se na startu 15.09. na Zagrebačkom Velesajmu!

Više o samom izazovu možete pronaći na www.b2brun.hr, www.pokreni.hr i FB PoKRENIbyGRAWE!