Ekipa LOGIN, special tnx to lepard 😉 !!  pobjednik je prvog PoKRENI izazova održanog preko Endomondo aplikacije. U izazovu  kojeg je pokrenula Nevena Rendeli, ukupno se prijavilo 179 trkača raspodijeljenih u 49 ekipa.

Podsjetimo, pobjednička ekipa je postala ona čiji je „iskusni“ trkač pokrenuo najveći broj trkača „početnika“, koji su tijekom mjesec dana trebali barem dva puta tjedno istrčati 2,5 kilometara. Naša pobjednička ekipa ukupno je odradila 103 treninga u razdoblju od 30. travnja do 9. lipnja, a od njenih 12 članova, polovica je zadovoljila navedene kriterije za sudjelovanje u izazovu i time zasluženo osvojila prvo mjesto. Stoga šaljemo iskrene čestitke kapetanu Anti Gregoviću i ostatku pokrenute ekipe!

Na drugo mjesto smjestila se ekipa Ravničari, od čijih je osam članova, troje zadovoljilo kriterije izazova. Treće mjesto je pripalo ekipi Tekućinari koji su uspjeli PoKRENUTI svoja dva člana, dok su četvrto i peto mjesto osvojile ekipe Zaručnice i Marga’s teama čiji je jedan član zadovoljio zadane kriterije.

Ukupno je 34 ekipe uspjelo pokrenuti svoje članove da odrade barem jedan trening i zato smo iznimno ponosni na trkače „početnike“ koje su uz ovaj izazov počeli trčati.