Robert Knjaz priključio se projektu “poKRENI” te se ovih dana, pod budnom paskom specijaliziranog medicinskog osoblja i međunarodnih trenera, intenzivno priprema za nastup na GRAWE noćnom maratonu.

Nakon što su se projektu pridružile stotine trkača, akcija poKRENI danas je postala bogatija za jedno od najatraktivnijih imena u svijeta trčanja. Riječ je o trkačkom Ultramaratoncu i višestrukom prvaku Zagreba u optrčavanju Jarunske tržnice – Robertu Knjazu. Velikan malih ekrana, zaljubljenik u kratke šprinteve i zlatnu medalju oko vrata postao je tako dio naše trkačke zajednice koja će 29. kolovoza na zagrebačkom Bundeku trčati noćni maraton.

Robert se, poput Nataše Janjić, Nevene Rendeli, Edite Misirić i Doris Pinčić Rogoznice priključio inicijativi koja poziva sve rekreativne trkače da prihvate izazov i svojom dobrom voljom, pozitivnom energijom i motivacijskim pristupom pronađu u svojoj okolini jednog netrkača te krenu u zajedničko osvajanje prvih trkačkih metara.

Knjaz se nada kako će u rekordnom vremenu od nekoliko sati uspjeti istrčati „DESETINKU“, točnije 4219,5 metara! Naporni treninzi u trkačkom outfitu na obroncima jarunskog jezera svakako će biti od velike koristi Robertu, kojemu želimo uspješno rušenje vlastitih rekorda.