Što je PoKRENI

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][la_heading title=”Podijeli ponos, udvostruči sreću, poKRENI nekoga!”][/la_heading][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Inicijativa PoKRENI, koju od 2015. godine provodi osiguravajuće društvo GRAWE, nastala je s ciljem podizanja svijesti o nužnosti uvođenja zdravih navika radi poboljšanja kvalitete života i održavanja zdravlja.

Svi znamo kako je prvi korak doista najteži i kako se na njega najteže odlučujemo ukoliko nemamo potporu, bilo da se radi o osobi koja nas motivira ili roditeljima koji su spremni pričuvati „klince“ kako bi mama ili tata otišli na trening.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4009″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”73″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Potpora često znači i dostupnost informacija koje će nam pomoći da se aktivnošću bavimo što kvalitetnije i da razumijemo benefite koje ona ima na naše zdravlje i, posljedično, na život.

Međutim, svi znamo kako potpora najčešće ne dolazi sama, već za njom svi nekako tragamo, tražimo motivaciju, inspiraciju, odnosno neki okidač koji će nas poKRENUTI.

Upravo zato, inicijativa POKRENI usmjerena je prvenstveno na osobe koje se već, na neki način, bave trčanjem jer u suštini inicijativa ima za cilj motivirati upravo te ljude da poKRENU nekoga u svojoj okolini za koga znaju da bi im trčanje donijelo mnoge koristi.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Zašto njima? Zato što inicijativa želi da potpora pronađe onoga kome ona treba, a ne da ju ta osoba mora tražiti sama…

A tebi, koji tek krećeš, jedno garantiramo, kada kreneš u osvajanje svojih prvih trkačkih (kilo)metara, vrlo ćeš brzo otkriti i više pozitivnih stvari nego što smo ih mi uspjeli pobrojati kroz naše tekstove, motivacijske postove na FB i Instagramu ili savjete drugih trkača.

I ne zaboravi vrlo važnu činjenicu – na utrkama je svatko tko uđe u cilj pobjednik, i bez obzira na plasman, medalja će sjajiti oko tvog vrata, a ti ćeš, zasluženo pucati od ponosa i pitati se: koga bi ja mogao/la PoKRENUTI?[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3448″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]