Ako tražite poklon za Božić za svoje trkačke prijatelje, inspirirajte se listom od 30 ideja ispod 30 dolara.

Dolazi vrijeme darivanja. To su oni dani u godini kad užasno želite nekoga razveseliti za Božić da bi tjedan dana kasnije zbrajali potrošene pare (koje nemate) i smišljali kako pokrpati minus na računu.

Ako ste trkač ili to namjeravate tek postati i okruženi ste ljudima koji također vole trčati sumanute kilometre, velika je vjerojatnost da najbližima namjeravate kupiti neki “trkački” poklon. I to je okej.

Ali razmislite malo… Ako je ta osoba dugogodišnji trkač, velika je šansa da ima dovoljno dryfit majica, rukavica, pa čak i poneki gadget u vidu GPS sata. Lako bi se moglo dogoditi da vaš pažljivo biran poklon, ostane  na dnu ormara, nikad obučen niti isproban.

Trkački pokloni za Božić do 30 dolara

Ekipa iz Runners Worlda skupila je par ideja koje bi vašem trkačkom prijatelju mogle dobro doći, a vjerojatno ih nema. Što je najbolje, gađali su da sve bude ispod 30 dolara. Vremena ima još nešto malo, pa ako krenete sada naručivati online, možda vam još i poklon stigne do Božića.

Druga varijanta je da te stvari pokušate pronaći u domaćim dućanima. Ako u tome i uspijete, velika je šansa da će biti dosta skuplje.

Popis ideja je ovdje, a onima koji još uvijek vjeruju u Djeda Mraza i ovaj tekst ih je gorko razočarao, duboko se ispričavamo.