Čak 1189 trkača i trkačica pokazalo je veliko srce sakupivši polovicu kilometara potrebnih za nabavku proteza za djecu s amputacijama donjih ekstremiteta.

 

Uz vašu pomoć, motivaciju i entuzijazam, jubilarni peti dobrotvorni PoKRENI izazov tako službeno ruši rekorde!  Zajedničkim snagama otrčali ste i prikupili velikih 50.000 kilometara u svega 22 dana, a prije toga najbrže ste to učinili 2017. godine, kad je za takav sjajan rezultat trebalo 10 dana više.

Još motiviraniji trčimo dalje prema zajedničkom cilju – prikupljenih 100.000 kilometara do GRAWE Noćnog maratona 31. kolovoza 2019. Kilometre će GRAWE pretvoriti u donaciju od 100.000 kuna za Udrugu osoba s amputacijom udova Grada Zagreba i Zagrebačke županije (UAZ). Sredstvima će se ispuniti snovi djece s amputacijama i omogućiti njihovi prvi trkački koraci.

 

Zahvaljujemo se svim trkačima koji su se uključili u PoKRENI izazov do sada, donirali svoje otrčane kilometre, ali i motivirali svoju zajednicu da učini isto. Izrazito smo ponosni i drago nam je vidjeti kako zajednički možemo pokrenuti pozitivne promjene u našem društvu te svojim primjerom i zdravim životnim navikama motivirati i druge na isto. Vjerujemo kako ćemo ovim tempom do GRAWE noćnog maratona krajem kolovoza prikupiti i više od 100.000 kilometara što nas itekako veseli – kazala je Sanja Gržetić, voditeljica korporativnih komunikacija i marketinga osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska.

 

Ako još niste, vrijeme je da se uključite u izazov i PoKRENETE! Pridružite svoje kilometre na aplikaciji Endomondo pod izazovom PoKRENI – pokloni svoje kilometre ili aplikaciji Strava pod klubom PoKRENI.  Svoj trkački entuzijazam podijelite na društvenim mrežama uz hashtagove #pokreni i #poklonisvojekilometre.